Elixr toob naudinguid ilurituaalidesse

Elixr brändi asutasid 2018 aastal Münchenis abikaasad, kelle missiooniks on luua ilurituaalid, mis mõjutavad positiivselt ka meie emotsioone.
Elixr näeb ilu ja meelt kui üht üksust ning kuna nad viljelevad jätkusuutlikku elustiili, on võrdselt olulised nii naturaalsed kontrollitud koostisosad, õiglane tootmine kui pakenditeks kasutatavad taaskasutatavad pruunist klaasist pudelid.

Elixr alustas tol hetkel nishitootega, milleks oli suuõli (oilpulling) – iidne Ayurveda traditsioon suuhoolduses. Segades aroomiõlid, on Elixr teinud selles rituaalis revolutsiooni, luues uued standardid ning viies suuõli kasutamise traditsiooni pea igasse Saksa peresse.
Positiivne tagasiside ning edu julgustas Elixr algatajaid Jennyt ja Philippi looma veelgi elustiilitooteid, mis seisavad hea holistilise tõekspidamise eest – näha keha ning vaimu ühtsena.
Elixr on loonud ka imelised käte ja kehapesu seebid, mis sisaldavad puhtaid naturaalseid aroomiõlisid, tänu millele saab rutiinsest kätepesust emotsionaalne rituaal.
Loomulikult pakub Elixr ka laia valikut aroomiõlisid, mis on justkui brändi väikesed staarid – võimelised mõjutama meie meeli. Hetkel pakume oma valikus järgmisi eeterlikke õlisid: lavendli õli, teepuu õli, apelsini õli, sidrunheina õli, piparmündi õli ja greibi õli. Õige pea lisanduvad ka metsiku mündi õli, veriapelsini õli, sidruni õli ning eukalüpti õli. 
Ergutagem oma meeli eeterlike õlidega, lisades igapäevastele rutiinidele aroomiteraapilise efekti. 

Kogu oktoobri jooksul kehtib meie veebipoes Elixr brändi toodetele 10% soodustus, kui kasutate ostukorvis kupongi”Elixr10″. Sama pakkumine kehtib ka meie esinduspoes Viimsi Äritares, Paadi tee 3-212, Viimsi, 74001. 

Luba endale naudinguhetki!

Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ole kursis