Rosmariin nahahoolduses – mõnusa aroomiga abiline

alecrim rosmariini nahahooldus benamor1925

Looduslikud koostisosad on muutunud üha populaarsemaks naha- ja iluhoolitsuste maailmas ning üheks selliseks imeliseks aineks on rosmariin ja sellest saadud õli.
Rosmariin (Rosmarinus officinalis) on igihaljas taim, mida kasutatakse mitte ainult toiduvalmistamises, vaid ka tervislikus nahahoolduses. Siin on mõned põhjused, miks rosmariin ja selles sisalduv väärtuslik õli on muutunud populaarseks looduslike nahahooldustoodete koostisosaks.

1. Põletikuvastane omadus: Rosmariin sisaldab ühendeid, nagu rosmariinhape, mis omavad tugevat põletikuvastast toimet. See muudab rosmariini õli suurepäraseks valikuks nahaprobleemide, nagu akne või punetus, raviks.
2. Antioksüdantide rikkus: Rosmariin on rikas antioksüdantide poolest, mis aitavad võidelda vabade radikaalide kahjuliku mõju vastu nahale. Antioksüdandid aitavad nahal püsida noorusliku ja tervena, vähendades vananemisilminguid.
3. Nahapuhastus: Rosmariini õli on looduslik antiseptik, mis aitab puhastada ja desinfitseerida nahka. See võib olla kasulik erinevate nahainfektsioonide ennetamisel ja ravimisel.
4. Vereringe stimuleerimine: Massaaž rosmariiniõliga võib aidata parandada vereringet, mis omakorda võib toetada naha tervist ja annab sellele noorusliku sära.
5. Stressi leevendamine: Rosmariini õli mõnusalt karge aroom võib aidata leevendada stressi ja ärevust, mis omakorda võib parandada naha seisundit. Nahaprobleemid on tihtipeale tingitud stressist. 

Kuigi rosmariini kasutamine nahahoolduses võib olla kasulik, on oluline meeles pidada, et igaüks reageerib erinevalt ja tulemused võivad varieeruda. Enne uute toodete kasutamist oma nahahooldusrutiinis on alati soovitatav teha naha tundlikkuskatse ja konsulteerida vajadusel dermatoloogiga. Lisaks tuleks alati hoolikalt jälgida, et rosmariini õli ei satuks silma ega suhu, kuna see võib olla ärritav.

Looduslikud koostisosad on Benamor1925-le eriti olulised. Kui teised Benamori sarjad on pigem naiseliku alatooniga, siis Alecrim ehk Rosmariini sari on mõnusalt karge ja värske aroomiga. Selle sarja toodete koostisesse kuuluvad lisaks rosmariiniekstraktile ka eukalüpti ja piparmündiekstraktid, et jätta nahk mõnusalt värskeks, niisuatatuks ning pehmeks. 

Alecrim sarja kuulub ka ainsana jalakreem ning tahke shampoon, mõlemad eriti head kingituseks meesterahvale. 
Lisaks kätekreem, kehakreem, huulepalsam, huulekreem ja dushigeel. Seega kõik vajalik kehahoolduseks. 

Vaata järele ja soeta Benamor1925 tooteid nüüd eriti hea pakkumisega 20% soodsamalt!

Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email
Ole kursis