Viirukid aroomiteraapias

Viiruk on aroomiteraapia kõige algseim vorm, mida põlisameeriklased on aegade algusest praktiseerinud, et vabaneda halbadest energiatest ja puhastada ruume.

Viirukit võib kasutada igapäevase mediteerimise, jooga kaaslalsena või erilistel puhkudel, nagu uue kodu õhu puhastamiseks sissekolimisel, koduruumide puhastamiseks peale lahkuminekut, negatiivseid emotsioone, tülisid või ka haiguse korral.

Elixr valikus on meil pakkuda kaks viirukit. 
Valge salvei viirukiga saad tuua koju uut, värsket energiat.  Valge salvei ei levita mitte ainult fantastilist lõhna – see sisaldab eeterlikke õlisid, millel võib olla isegi külmetushaigust pärssiv toime. Samuti on imeline vaadata, kuidas salvei põleb ja end hetkeks sellesse kaotada, mitte millelegi mõeldes. Lisage sellele uskumatult energiat andev lõhn. Valge salvei suitsutamisel on indiaanlaste jaoks tervendav ja puhastav toime ning selle tõttu on valge salvei Põhja-Ameerikas püha taim.

Teine viiruk on Indiaanlaste püha puu Lõuna-Ameerikas ja see kannab nime Palo Santo. See on hea kehale, vaimule ja hingele ning peletab stressi ja negatiivse mõtlemise. Kui Palo Santo pulgad põlevad, vallandub vaigule tüüpiline lõhn: puidune, soe ja kergelt magus vähese kookosega.

Katseta ja leia endale sobiv, jooga, töötegemise või lihtsalt mõnusa õhtu kõrvale. 

salvei ilupilt olenterve.ee viiruk

Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ole kursis