Päevituse järgne kosutus nahale

Kui päike on teinud liiga või keha vajab niisutust, siis naturaalne Aloe Vera geel on hea abiline nii lastele kui suurtele. 
Aloe Vera geeli võib kasutada ka näol ja see sobib iga tüüpi nahale. Aloe veras sisalduvad vitamiinid A, C ja E toetavad uute rakkude kasvu ja on seega võimelised taastama stressis nahka, mistõttu on Elixr orgaaniline aloe vera geel armide, põletike ja päikesepõletuse korral väga tõhus abimees ning rahustab nahka ka peale raseerimist. 

Kui soovid keha värskendada peale päevitamist või sauna, sega 50 ml aloe geeli ja 8 tilka sidruniõli.

Päikesepõletuse puhul aitab ka naturaalne roosivesi, mis toniseerib, niisutab nahka maksimaalselt ning mõjub ühtlasi rahustavalt ja tasakaalustavalt. Roosivees sisalduvatel eeterlikel õlidel on antibakteriaalne ja antioksüdatiivne toime.

Roosivesi rahustab ärritunud ja tundlikku nahka ning mõjub jahutavalt, seda on eriti hea kasutada kompressidena kahjustatud kohale.

Niisuta nahka pidevalt ning joo palju vett, et päikese nautimine oleks muretu ja mõnus 🌞




Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email
Ole kursis
Olenterve.ee advendikalender pakkumised detsember 2023

Olenterve.ee advendikalender

Detsembrikuu igal nädalal üllatame teid magusate jõulupakkumistega! Meie advendikalendrist tuleb välja: 2.-10.detsembril kõikidele lastetoodetele soodustuse 15%! Lastele on meie valikus ohtralt suuhügieeni ja suutervisetooteid Jack N’Jillilt, Hydrophililt