Elixr teeb traditsioonilise ilurituaaliga revolutsiooni

Suu õlihoolduses, mis on traditsiooniline Ayurveda ilurituaal, loputatakse õli suus nagu peseks hambaid, enne hammaste harjamist ning enne hommikusööki. Õlihooldusest on saanud maitsev ning mõnus igapäevane tegevus Elixr kõrgekvaliteediliste maitsvatest koostisosadest suuõlidega. Elixr koostisosad tulevad otse loodusest – apelsiniõli, ingveriõli või mündiõli – tõeline maitseelamus kõikidele meeltele.

Uuendamaks suuõlihooldust on Elixr lisanud toodetele spetsiaalselt valitud, naturaalselt puhtad eeterlikud õlid aroomiteraapia eesmärgil, et anda ilurituaalile ka emotsionaalne pool – sisemine tasakaal. Vali ENERGY – energia & elurõõm, PURITY – selgus & värskus või HARMONY – rahu & tasakaal igaks päevaks.

Muuseas, suuõlihoolduse rituaali saab integreerida mugavalt oma igapäevaellu – näiteks tehes seda kohe hommikuse dushi ajal, kaotamata lisaaega või lisades õlihoolduse oma hommikuse meditatiivse rituaali hulka.

VÕTAME SUUÕLIHOOLDUST ENESEARMASTUSE RITUAALINA
Elixr tootjate jaoks on suuõlihooldus kõige lihtsam iluhooldus maailmas. See on nii efektiivne, nii lihtne läbiviia ja nii naturaalne. Ilurituaal, mida peaks vääriliselt hindama! Elixr tähistab seda ilusa pudeli, suurepärase maitsega. Anname endale selle järeleproovitud iluhooldusega hommikuti veidi armastust, muutes end samal ajal veelgi ilusamaks.

KUIDAS :
Võta supilusikatäist ELIXR Daily Oil Ritual suuõli suhu. Liiguta õli suus ringi ja edasi tagasi rahulikult 5-10 minutit. Sülita õli välja prügikasti või salvräti peale ning loputa suu soovi korral veega.

Elixr suuõli hooldus

Elamus kõigile meeltele

Kõrgeltkontsentreeritud parimate eeterlike õlidega tagavad Dailu Oil Ritualsi õlide unikaalse maitse

Aroomiteraapia elixr suuõli

Naturaalne kosmeetika

Elixr õlid on sertifitseeritud kontrollitud naturaalsete kosmeetikatoodetena, veganid ning hoolega ja õiglaselt toodetud Saksamaal

Elixr eeterlikud õlid ülevalt

Aroomiteraapia effekt

Puhaste naturaalsete eeterlike õlide valitud kooslused on suurepäraste maitsetega, kuid annavad ka kehale ja meelele emotsionaalse tasakaalu


Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ole kursis