Koolivaheaeg ja reisimine: Kuidas hoida end terve ja ilusana?

Talvekaamos on maad võtnud ja selle seljatamiseks on kõige parem ette võtta üks väike reis. Kas siis sooja päikest nautima rannapuhkusele või aktiivselt häid emotsioone otsima suusamäele.  Reisimine võib kujuneda stressirohkeks ja on oluline ka sel ajal mõelda oma tervisele ja väljanägemisele.

Mõned nõuanded, kuidas enda tervise eest hoolt kanda ka uues keskkonnas:

  • Hoia immuunsüsteem tervena!

Loomulikult proovime reisil tundmatuid toite, puutume kokku paljude inimestega ning kes teab, kas käte peseminegi igas olukorras võimalik on. Keemiavaba apteek Biocol Labs pakub tervisetooteid, mis põhinevad looduslikel koostisosadel ja sobivad nii naistele kui ka meestele. Kui sul ei ole arsti poolt suunatud vajadust traditsiooniliste ravimite tarbimiseks ning ei soovi enda keha üle küllata kemikaalidega, proovi Midagi immuunsusele” kuuri enne reisi või ka reisi ajal ja valmista enda keha muutusteks ette. Käte desinfitseerimiseks on hea kotti pista Elixr käte desinfitseerija, mis sisaldab eeterlikke õlisid ning ei kuivata seetõttu nahka

  • Veendu, et sööksid tasakaalustatud toitu

Toitumine ja vajalike vitamiinide tarbimise kogus muutub võõras riigis drastiliselt ja tihtipeale annab meie keha sellest märku ebameeldival moel. Ka siin tuleb appi Biocol Labs, mille Seedimisele mõeldud toode sisaldab suures koguses probiootikume ja ingverit: Midagi seedimisele

  • On oluline tagada endale piisav uni ja puhkus

Et kõikidest seiklustest maksimum võtta, on oluline, et me saaksime ka rahu ja puhkust. Põnevate elamuste keskel me seda endale tihtipeale pakkuda ei suuda.

Mida teha kui und üldse pole ja südamelöögid pidevalt laes? Une soodustamiseks paki endale kaasa Midagi une jaoks või kui tunned hoopis, et väsimust on liiga palju ja energiat jääb puudu, võta kaasa Midagi väsimuse vastu ja tarbi koos puhta veega järjestikuse kuurina. 

  • Pööra tähelepanu päikesekaitsele

Ära unusta, et päike kuivatab nahka ja võib põhjustada ebamugavust. Seda teeb ka lennukiga lendamine! Youth Lab. päikesekaitsekreem on SPF50 näokreem, millel on põletikuvastane ja antioksüdantne toime ning mahub ka käsipagasisse. Ärrituse ja punetuse leevendamiseks ning päevituse pikendamiseks kasuta Tan & After Sun päevitusjärgne kreemi.

  • Restart peale reisi

Kui tunned end peale reisi väsinuna ja mitte iseendana, siis kiirenda tavaellu üleminekuprotsessi ja kingi enda kehale puhastuskuur. Midagi detoksi jaoks on nädalane puhastuskuur siguri, artišoki ja koliini taimede segust ja toetab maksa normaalseid funktsioone. 

Püsi terve ja naudi elu seiklusi!

Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ole kursis
Olenterve.ee advendikalender pakkumised detsember 2023

Olenterve.ee advendikalender

Detsembrikuu igal nädalal üllatame teid magusate jõulupakkumistega! Meie advendikalendrist tuleb välja: 2.-10.detsembril kõikidele lastetoodetele soodustuse 15%! Lastele on meie valikus ohtralt suuhügieeni ja suutervisetooteid Jack N’Jillilt, Hydrophililt