Kuidas maandad Sina stressi?

Ilmad lähevad külmemaks ja õhtud aina pikemaks, viiruse leviku või mõne töömõttega seotud stress tahab vägisi ligi hiilida.  Meie abimehed ja soovitused toodete hulgast on naturaalsed eeterlikud õlid, mis turgutavad vaimu, immuunsust ning keha on:

  • lavendli õli – rahustab, aitab lõõgastuda ning toob hea une; 
  • apelsini õli  – parim tujutõstja, mis aitab viha, leina ja stressi puhul;
  • metsiku mündi õli – on respiratoorsete teede kaebustele leevendava toimega ning see mõjub leevendavalt ka peavalu puhul. Mündiõli on antibakteriaalne ning röga lahtistava toimega, seega kasutatakse seda ka külmetuse ning bronhiidi puhul.

Lisaks meeleseisundi mõjutamisele on õlidel ka füüsiline mõju –  lõhnamolekulid võivad süvendada meie hingamist, mõjutada südamelöökide sagedust või stimuleerida meie seedesüsteemi –  ega asjata ei kasutata köögis aromaatseid ürte, mis panevad suu vett jooksma selle sõna otseses mõttes!

Eeterlikke õlisid on soovitatav kasutada diffuuseris, massaaziõlina või lisatuna vanniveele. Lihtsalt saab valmistada ise massaaziõlisid, neid nippe leiad õlide tootekirjelduste alt. 

Hoidke ja hellitage endid 🙏.

Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Ole kursis