Uus Benamor Rosto Revitalizing Face Elixir on siin!

Kas soovite säravamat ja niisutatud nahka?
Ja kas soovite vähendada peente joonte ja kortsude väljanägemist ja teket?
Benamôr esitleb teile sel kevadel siidise ja särava naha loomulikku saladust!

Benamôri laborites hoolikalt välja töötatud Benamôr Revitalizing Elixir 30ml on uuendusliku vegan koostisega. Tänu salajasele retseptile on see eliksiir võimas antioksüdantiderikas segu, mis on 99% loodusliku päritoluga koostisosadest. Tänu komponentide botaanilisele jõule taaselustub nahk ja näeb koheselt tervem, säravam ja pehmem välja. See Benamôri uudsus aitab taastada ka naha kaitsebarjääri, pakkudes 24-tunnist niisutust* ja vähendades vananemisilminguid*.

Tähtis koostisosa selles seerumis on Bakuchiol, looduslik alternatiiv retinoolile. Bakuchiol on ideaalne alternatiiv, kuna seda saab kasutada igat tüüpi nahal ja see ei põhjusta valgustundlikkust – võimas antioksüdant, mis võitleb vananemismärkidega ning vähendab silmnähtavalt joonte ja kortsude teket, pinguldab samas nahka, ilma ärrituse või tundlikkuseta.

Uue eliksiiri koostises on ka rahustav vitamiinide- ja antioksüdantiderikas orgaaniline roosiekstrakt pehme ja loomulikult särava naha jaoks. Lisaks on siin rikkalik segu magusmandli õlist ja aloe verast, mis taastab naha lipiidbarjääri, säilitades samal ajal hea niiskustaseme.

Selle ainulaadne kuiva õli tekstuur ei jäta kedagi ükskõikseks, kuna imendub kiiresti nahka, jättes loomuliku ja ülimõnusa tunde.

Kas soovid veel põhjuseid, et lisada see suurepärane toode oma igapäevasesse näohooldusrutiini? Benamôr Revitalizing Elixir’i pealekandmine ei võta palju aega – kanna üks või kaks tilka hommikul ja õhtul oma ilurutiini esimese või viimase sammuna nahale ja naudi säravamat ja tervema väljanägemisega nahka.

Benamôr Revitalizing Face Elixir liitub ülejäänud Rosto tooteperega, mille liikmeteks on niisutav Chantilly näokreem, väsimusemärke peletav silmaümbruskreem, imeline Rosto Miracle näokreem, näopuhastusseep, puhastavat näomask, roosi mitsellaarvesi ja puhastuspiim.

Naudi naturaalset nahahooldust Benamor Rosto sarjaga!

*Tarbijatest tehtud 30 naisele 1-kuulise tarbimise jooksul.

Jaga:

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email
Ole kursis